Магнолия е един съвременен архитектурен ансамбъл, с богата паркова среда и добре организирана инфраструктура.  Многоетажната жилищна сграда е разделена на три нива с два входа. В нея има общо 28 апартамента, сред които двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни, с квадратури от 90 до 420 кв.м.

Името на комплекса е израз на концепцията за устойчивост и съвършенство. Тя е вплетена в проекта още от неговия зародиш и реализирана посредством изпълнението, дори и в най-малкия детайл. Защото магнолията е едно от най-древните растения в света и е останало непроменено в продължение на векове, тъй като е съвършено още от своето създаване.

Детски кът

Площадка за игри и забавления на най-малките обитатели и гости на комплеса.


Локация

Разположение, осигуряващо спокойствие и директна комуникация с главни пътни артерии.


Вътрешен двор

Функционално проектиран вътрешен двор с кътове за рекреация и релакс.

Качество на изпълнение

Комплекс с 60% озеленяване и качествено застрояване с първокласни материали.


Перфектен дизайн

Апартаменти с изчистени, правилни форми и  благоприятно разпределение и изложение.

Свобода на въображението

Стандартно апартаментите се издават със степен на завършеност по БДС (български държавен стандарт). Осигуряваме опция за изпълнение на апартаментите „до ключ“. Възможно е осигуряване и на консултации със студио за интериорен дизайн.

Поддръжка и чистота

Комплексът разполага с организирано почистване, сметоизвозване и техническа поддръжка на общите части. Осигурени са грижите и напояването на зелените площи, за да запазят красивия си вид и да продължат да се развиват и даряват радост за своите обитатели.

Паркинг и паркоместа

Комплексът разполага с осигурени 42 броя паркоместа, които са единични и двойни. Проектирани са да покрият нуждите на собствениците и с концепция за всяко жилище да има възможност за закупуване на 2 паркоместа. Разположени са в подземен паркинг, който е с удобен достъп и не нарушава комфорта на обитаване.

Професионална поддръжка на общите части на сградата.

Изтегли каталога